In de zomermaanden kunnen de openingstijden afwijken.

Jeh Jewels Collier zilv. oxy + hart 3D twee kanten Valentijn actie

Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En – heel belangrijk – met een groot draagcomfort. Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels!

Collier gemaakt van 925 geoxideerd sterling zilver, aan het collier zit een hart gemaakt met behulp van een 3D printer. Dit hart is uniek in de collectie omdat je hem aan 2 kanten kan dragen. Het hart is aan de ene kant 3D en aan de andere kant geslepen.

Materiaal: 925 sterling zilver
De glans van 925 sterling zilver maakt het een gewild edelmetaal voor de vervaardiging van sieraden. Het bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is een zacht en buigzaam materiaal, het koper in 925 sterling zilver zorgt voor de stevigheid. De sieraden van Jéh Jewels zijn nikkel vrij.

Materiaal: Geoxideerd zilver
Op dit sieraad is gebruik gemaakt van geoxideerd zilver, dit is een oppervlakte bewerking. Het is mogelijk dat de geoxideerde laag na verloop van tijd door slijtage gaat vervagen.

Materiaal: 14 Karaat goud
De gouden sieradenlijn van Jéh is gemaakt van 14 karaats goud. Dit karaatgehalte wordt in Nederland het meest gebruikt, vanwege de hardheid en de kleur. Puur goud is te zacht om draagbare sieraden van te maken, daarom worden er bij metalen gebruikt. Vaak wordt er zilver en koper gebruikt zodat je kunt blijven spreken van ‘edele metalen’. Bij 14 karaat goud zijn er van de 1000 delen, 585 delen puur goud. De overige 415 delen bestaan dus uit de overige metalen.

Beschikbaar via nabestelling

119,00

USP check pictogram Handgemaakte sieraden van exclusieve materialen
USP check pictogram Eenvoudig online bestellen en veilig betalen met iDEAL
USP check pictogram Vandaag besteld, overmorgen in huis
Bestelnummer

820566

Merk

Jeh Jewels

Doelgroep

Dames

Materiaal

Geelgoud, Zilver

Lengte collier

42 cm

Terug naar onze collectie
Bekijk onze
ambachtelijke werkwijze

Liever een sieraad op maat?